Bevételnövelésre
keresel egy jó megoldást? 

Még nem találtad meg azt az online üzleti megoldást ami az egyéniségedhez leginkább illik?

Szeretnél olyan mértékű jövedelemhez jutni ami megelégedetté tud tenni?

Égsz a vágytól, hogy a céljaid valóra váljanak?

Mit mondjak Neked, ha felvetődtek benned is a fenti kérdések?

Nagyon röviden csak ennyit:

Ha rendszeres online bevételt akarsz, akkor kérlek, engedd, hogy az eszközök dolgozzanak érted, és a legtöbb esetben helyetted.

És, az üzleti eszközünkhöz, ezt a képet mellékelem:

A világ nyolcadik csodája
A világ nyolcadik csodája

Bővebben is kifejtem:  


Olyan új bevételnövelő üzleti eszközről vannak itt hasznos infók, amit a javadra fordíthatsz néhány egyszerű lépés megtételével.


AI egy modern üzleti eszköz a kripto-piacon is
AI egy modern üzleti eszköz a kripto-piacon is

Jó, rendben, kíváncsi vagyok rá, vetheted fel. De melyik üzleti eszköz az ami rendszeres jövedelmet biztosít, olyan emberek részére is akik kezdők az internetes pénzkeresés világában? Nem lesz gond abból, hogy a kriptovaluták piaca nagyon sok embernek teljesen ismeretlen terület? Vajon mi van azokkal aki bizonytalanok magukban és félelmükben azt vetítik maguk elé, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. És mi van azokkal akik azt ismételgetik, hogy Ők ezt úgysem tudják megcsinálni mert ez számukra nagy kihívás? A mérlegelésnél, az üzleti döntés előkészítésénél, ezek a felvetések benned is meg fogalmazódhatnak.

Amennyiben valóban a bevételnövelésre keresel egy jó megoldást, akkor ezeknél a felvetéseknél nem szabad megállni.

A hiedelmek béklyóként hatnak
A hiedelmek béklyóként hatnak

Szerintem, ha felismered  azt a tényt, hogy a korlátozó hiedelmek a gondolatokban, illetve a  szavakban léteznek, ráadásul kézzel nem is  foghatóak, akkor azok nem tudnak többé az utadban állni. Amikor felismerd ezt a tényt, akkor a siker útján megtetted az egyik fontos lépést. A hiedelmek törlésétől kezdve tudsz majd teljes mértékben arra összpontosítani, hogy mit kell tenned azért, hogy elérd a célodat.

Mennyi jövedelmet szeretnél?

Avagy, mit gondolnak mások.


Magyar fiat pénzek
Magyar fiat pénzek

- Mivel még a tanulásra kell a legtőbb idömet forditani, ezért nekem már a havi 100 ezer forint  is nagyon jól jönne.

- Ezzel az eszközzel el akarom érni a fővárosi nettó átlagkeresetet, ami 2020, I-III. negyedévében, 326679 forint volt, mert tudod, hogy az időm és szaktudásom megér ennyit.

- Katás vállalkozó vagyok, ezért a  havi bruttó 1 millióért örömmel dolgozok.

- Cégtulajdonos vagyok, ezért kapcsolati tőkémre alapozva szeretném elérni a 100 milliós osztalékot.

- Belekóstoltam a befektetői világba ezért tudom, hogy a passzív jövedelem forrás által termelt bevételek, anyagi függetlenséget biztósítanak, és most pont ezért akarom a portfoliómat bővíteni.  

A bevételnövelés új üzleti modellje a fent említett jövedelem szinteket biztósítani tudja.

Te is egyszerűen jövedelemhez juthatsz, ha megragadod a lehetőséget és követed az útmutatásokat. Ezért kérlek, ne feledd azt a tényt, hogy amit megismersz, ahol kiismered magadat, ott magabiztosan tudsz haladni és könnyedén eléred a célodat.

Új üzleti modell jellemzői
Új üzleti modell jellemzői

 Miért pont egy új üzleti eszközt kezdj el használni a bevételnövelésre?

 1. előny:

Olyan termékünk van ami passzív jövedelmet termel, szakemberek üzemeltetik és fejlesztik. Ami szenzációs benne, hogy Neked ehhez a pénztermelő eszközhöz nem kell érteni, ennek ellenére az általa megtermett haszonból részesedést kapsz.

2. előny:

Olyan vagyoni jogra teszel szert ami a részvénytulajdonosoknak jár, már most a tőzsdére lépés előtt.

3. előny:

Olyan üzleti rendszer tagja lehetsz ahol Te döntheted el, hogy mit mikor csinálsz meg, a bevételeid növelése érdekében.

Ebben az új üzleti projektben mit lehet csinálni a bevételek növelése érdekében?

1. lehetőség: 

Tíz plusz egy csomag-szint megnyitására van lehetőség a passzív jövedelem mértékének a növelése érdekében. Ehhez egyszerűen csak el kell döntened, hogy melyik csomag-szintig akarsz eljutni. A döntés után kifizeted a kiválasztott csomagot. 

Ez lehetővé teszi, hogy a termelő eszközünk, ami ebben a projektben egy mestersége inteligencia (AI) szoftver, a megtermelt profitból rendszeresen átutalja a neked járó részt a pénztárcádba.

Illetve, a csomag vásárlásakor kerülnek a nevedre a részvényopcíók. 

Lelkesitő azt is tudni, hogy amilyen értékű csomagot vásárolsz, olyan értékű csomagok után jutalékot is fogsz kapni, egy 3×10-es mátrixban, a részedre megnyitott generációs szintekre kerülő tagok vásárlásai után.

2. lehetőség:

A kapcsolati tőkédet hasznosítva, vagy reklámtevékenységgel megnyithatsz a 3×10-es mátrixban összesen tíz generációs szintet.

Ebből az első kettő generációs szint minden tagnak automatikusan nyitva van. 

Ezeknek a generációs szinteknek a megnyitása lehetővé teszik, hogy 1 - 88572 tag pénzügyi tevékenységéből részesedhess.

3. lehetőség:

A hálózatépítési munkával saját direkt tagokat lehet meghívni és egy unilevel szisztéma alapján kialakuló csapat befizetéseikor, és a jövedelemfelvételeikor is lehet újabb saját bevételekre szert tenni.

4. lehetőség:

Az üzletépítői tevékenységeddel elérheted azt is, hogy az egész projekt hasznából részesülj. 

Ez azt jelenti, hogy a projektben résztvevő összes tag csomagvásárlásaiból, illetve a jutalékainak a kivétéléből, a kompenzációs tervben meghatározott mértékben jövedelemhez juthatsz. Ehhez minimum 24 személyesen meghívót tagot kell referálni, és a minősülési feltételnek megfelelő direkt forgalmat kell generálni.  

5. lehetőség:

Mutass példát és tanítsd meg minél több személynek ügyesen használni a pénztermeléshez szükséges eszközöket és duplázd meg a bevételedet.

Ez egy jól összeállított bevételt termelő eszköz, bíztos lehetsz benne, megéri az árát!