Ez az oldal nem a hivatalos Daisy Global oldala, csak információs célja van.

D.AI.SY regisztrációs útmutató:

A következő 4 eszköz kell a 
D.AI.SY projekthez való csatlakozáshoz:

1. TRON pénztárca

Daisy -be csak az tud beregisztrálni akinek van a Tron blokkláncon futó (TRC20 -as) Tether coinja (USDT) a TronLink pénztárcájában (Minimum 100 USDT). És az utalási költséghez szükséges összegnek is rendelkezésre kell állni.

3. Tron coin

A Tron hálózatán a Daisy projektben az utalási költségekre Tron Coin (TRX) is kell, hogy legyen a TronLink pénztárcában (Minimum 150 TRX).


Daisy -hez az utalási költség:  150 TRX / tranzakció.TRX coin vásárlást legegyszerűbben a https://hu.coincash.eu vagy  a https://www.binance.com oldalon tudod lebonyolitani. 

Miután megveted a TRX coint és azt átküldted a TronLink címedre, azt ott a Tron walletben a Swap menüpont (csere) alatt átcserélheted USDT-re, ettöl a pillanatol kezdve már meg is tudod csinálni a D.AI.SY  regisztrációt, ha rendelkezésedre áll egy D.AI.SY GLOBAL ajánlói link.

 .

4. D.AI.SY GLOBAL ajánlói link:

A regisztrációhoz ezt a linket kell beírni:
https://daisy.global/r/kzoltan

Mobiltelefonról való csatlakozás esetén, ha az ajánlói linket kimásolod innen: https://daisy.global/r/kzoltan és beilleszted a TronLink Pro böngészőjébe, amit a Discover menüpontra kattintva tusz megnyitni, akkor a regisztrácíót megtudod kezdeni.

Google Chrome-ba, a TronLink kiegészítőt használva, a walletbe belépet állapotban, az itt következő referal linkre kattintva lehet megkezdeni a regisztrácíót:

https://daisy.global/r/kzoltan


Pár instrukció a D.AI.SY regisztrácíó indditásához:

  1. Ne használjatok majd a felhasználónevetekben nagybetűt!

  2. Ne szerepeljen majd a felhasználónevetekben szóközt!

  3. Csak a D.AI.SY által javasolt walletokkal használjátok majd a rendszert (Iphone alkalmazáson Tronlink, androidos alkalmazáson a Tronlink Pro)!

Figyeljetek, hogy induláskor elegendő USDT és TRX legyen a tárcátokon
(Csomag ár + 150 TRX)!

A sikeres regisztáció után, a bezárt D.AI.SY webirodába, a TronLink böngészőben, a https://daisy.global linket beillesztve, a TronLink valletben érvényes jelszavaddat használva tudsz ismételten belépni!