Friss D.AI.SY hírek

ÓRIÁSI BEJELENTÉS 2021. máj. 22.

Daisy mindig arra igyekezett, hogy ez egy hosszútávú lehetőség legyen a számunkra, és nem pedig csak egy rövidtávú dolog. A vízió, hogy egy alapot letegyen a Daisy, ami több évtizedre is tartani fog a számunkra. Ezt az üzleti modellt ebben az iparágban a lemagasabb szintre emelni.

Valójában még csak a kezdetén vagyunk mindennek. Mindenkinek gratuláció, aki már pozícionálta magát. A következő 6 hónap, amit a D.AI.SY le fog tenni az asztalra, az hihetetlen lesz mindenki számára. Sőt, már az elkövetkezendő 3 hét is.

Olyan bejelentések lesznek most, amit mindenki várt, sőt annál még jóval-jóval több is.

Nagyon szépen halad az üzlet.

Az Endotech mesterséges intelligenciájának az algoritmusai arra vannak tervezve, hogy észrevegye a pillanatot a kereskedésben, és biztonságba helyezze mindig a tőkét. Feleslegesen nem rizikózik, amikor a piac instabil. Ami most a kripto piacon történt, az hatalmas esés volt. BTC 60 ezer dollár környékéről 30 ezer környékére ment le, 50%-nál nagyobb esést produkált. Ez egy egészséges és szükséges korrekció, aminek be kellett következnie, hiszen szinte 6 ezer dollárról 60 ezer dollárra ment fel komolyabb korrekció nélkül. A mesterséges intelligencia észrevette, hogy valami bizonytalanság jön a piacon, és megvédte a tőkét. Az összes intézményi befektető pénzét is, és a D.AI.SY tagok pénzét is. Most tapasztalhattuk azt a fantasztikus dolgot, amire képes ez az algoritmus. A D.AI.SY még mindig 50% plusszban van a piaci 60%-os esés ellenére. Az Endotech szoftvere most pozícionálja magát, és készül a támadásra. Akkor fogja ezt meglépni, amikor már biztonságban tudja meglátni az irányt. Büszkék lehetünk arra, ami történt.

Egy-két update az izgalmak előtt.

Az irodában a fejlesztői csapat az adatbázist csinálja. Ez a top prioritás. Pár nap múlva már lehet, hogy a kimutatások mind pontosak lesznek.

Már látni a D.AI.SY app használata következte nagyon jó eredményeket. Nagyon erőteljes eszköz, hogy a lehetőséget megosztd másokkal.

Napokban fel lesz töltve a hivatalos bemutató videó.

Most vagyunk kb. a Pace Setter reset közepén, június 11-én jár le. Még mindenkinek van 3 hete arra, hogy masszív lépéseket tegyen a sikerei felé.

Ma, amikor ennek a Zoom Call-nak vége, valószínű, hogy aki más üzletet is csinál, mert szereti a diverzifikációt, az a többi üzletét félre fogja kicsit tenni egy időre, és lézer fókusszal lesz arra, hogy ezt csinálja, és elérje a Gold Pace Setter-t, és hogy legalább 4 emberrel megismertesse ezt a lehetőséget. Használd ki a lehetőséget, amit adunk neked.

Ez, ami ma meg lesz osztva velünk, szó szoros értelmében tüzet ad az olajra. Ezzel segítve lesz minden olyan ember, aki úgy döntött, hogy dolgozni fog ebben a lehetőségben. Az egész hálózat fel lesz emelve és erőt ad neki.

A D.AI.SY teljesen valós, és kőkemény alapokon áll. Készen áll, hogy újabb szintre vigyen minket.

Az biztos, hogy nagyon gyorsan elérjük a célunkat, hogy meg legyen az az 500 millió dollár.

Január óta, mióta a D.AI.SY elindult, nagyon sok technológiai projekt a világon megkeresett minket. Pl.: egy decentralizált mobiltelefonhálózat a Cardano blokkláncon, ahol teljes biztonságod van, hogy nem tudnak lekémkedni, lehallgatni. Briliáns ötletek.

Különböző platformok, tőzsdék keresték meg a D.AI.SY -t. Ezeknek több, mint a fele DeFi volt, ez a leggyorsabban növekvő ágazat a blokkláncon belül. A DeFi a jövő a digitális valutáknak. Teljesen nyílt piac. A DeFi projektek, coinok vagy tokenek a leggyorsabban növekvő coinok, mert nagyon jó jutalékrendszerük van, vagyis hozamok, azok számára, aki birtokolják a coint vagy tokent. Ha te birtoklod és stakeled, jutalékot kapsz coinban.

Tavaly októberben, amikor elkezdődött a D.AI.SY platform fejlesztése, akkor már tudták, hogy el fog jönni a pillanat, amikor a D.AI.SY a DeFi világban lesz fejlesztve. Jelenleg a D.AI.SY nem 100% DeFi projekt. Miért? Mert partner az Endotech cég, és attól függetlenül, hogy azok a pénzek, amik a blokkláncon maradnak, azok elhagyják az okos szerződést. Ezért nem 100%-ig decentralizált platform, hanem hibrid.

A Daisy pozícionálni akarja magát a DeFi iparágba.

Miért közelített meg sok cég minket?

Mert a technológiai világban nagyon sok briliáns fejlesztői csapat van briliáns ötletekkel. De mindig abban buknak bele, hogy a fantasztikus ötleteiket valahogy a világ elé tárják. Nincs meg az a képességük, hogy közösséget építsenek, és a világnak adják a fantasztikus ötletet. Emiatt sok briliáns technológia és ötlet nem kerül az emberek szeme elé. Nincs meg az a képességük, ami nekünk, a mi közösségünknek meg van.

Amiatt, amit nekünk sikerült elérni ebben az időszakban, nagyon sokan, köztük a legfejlettebb cégek is felfigyeltek ránk, mert tudják, hogy mi az értéke a mi közösségünknek. Mi megmutattuk azt, hogy ilyen rövid időn belül több, mint 100.000 tag tudott csatlakozni és több, mint 120 millió dollárt tudott behozni ebbe a projektbe szinte pár hét alatt. A DeFi világ számára mi egy tökéletes lehetőség vagyunk.

Megkeresett minket az egyik legjobb fejlesztő csapat a DeFi iparágban. Összeköttetésben vannak a blokklánc piacon a legnagyobb nevekkel a világon. A belső ismeretségük meg van a világ legismertebb DeFi platformjaival jelenleg.

Ebből jó pár tulajdonostól ezeknek a platformoknak jún. 11-én hallani fogtok a világ globális digitális találkozóján, ez egy olyan esemény a világban, amit minden évben megtartanak. Ebben az évben a D.AI.SY lesz a hivatalos fő szponzora az eseménynek.

Ezen az eseményen be fogjuk jelenteni az új D.AI.SY DeFi projektet az egész világnak.

Várhatóan több, mint 150 ezer ember ott lesz, ezen a találkozón. Ez élő, online esemény lesz, ahol a világ leghíresebb alapítói a legnagyobb DeFi projekteknek, (pl: Metamask tervezője, Aave fő tulajdonosa) fognak beszélni. A világ legnagyobb DeFi projektjei. Amikor ők beszélni fognak, ott lesz a hatalmas D.AI.SY logó, és 60 másodperces D.AI.SY reklámok.

Ami a kezünkbe van, az mindenkinek életet megváltoztató dolog. Ez a csoport, ami megkereste a D.AI.SY-t, azt mondta, hogy a D.AI.SY a tökéletes üzleti modell ahhoz, hogy egy DeFi platformot hozzanak létre.

Amíg pl. az Ethereum platformján, ahol a coinokat indítják a különböző projektek, a D.Ai.SY-nek olyan platformja lesz, ahol maguk a DeFi projektek fognak indulni.

Úgyhogy azok a DeFi cégek, akik akarják, hogy a világ tudjon róluk, azok a mi platformunkon fogják indítani a saját elképzeléseiket, pénzügyi termékeiket és tokenjeiket. Ezt a D.AI.SY platformon fogják megtenni.

EZ AZ A DEFI PLATFORM, AMIT EL FOGUNK INDÍTANI A DEFI PROJEKTEK SZÁMÁRA AZ ESEMÉNY UTÁN.

A csapat, aki megfogja ezt csinálni nekünk, ők a legerősebb platformokat építették meg a világon.

Olyan hibrid platform leszünk, ami a legnagyobb cégeket fognak beintegrálni, pl: PanCakeSwap, Crypto.com DeFi, Binance Smart Chain.

A Legerősebb cégeket fogjuk bevonzani, amit a világ valaha látott.

Per pillanat már több 10 projekt várja ezt a platformunkat, hogy használatba vehesse.

Mit jelent ez számunka?

Jön egy ilyen cég, ami azt mondja, hogy el akarjuk indítani a saját DeFi projektünket a ti platformotokon, annak a projektnek hozzá kell járulni egy bizonyos darabszámot a tokenjeikből a D.AI.SY KÖZÖSSÉG SZÁMÁRA. Azoknak a tagoknak, akik tagok a D.AI.SY -ben. Amikor bejönnek a D.AI.SY DeFi platformra, akkor a coinjaik egy részét oda kell, hogy adják a D.AI.SY közösségnek.

Gondolj bele, ha 10 ilyen projekt elindul a platformunkon, akkor ez azt jelenti, hogy a D.AI.SY tagok birtokolni fogják ezeket a tokeneket 10 teljesen új DeFi projektben, mielőtt ezek a projektek egyáltalán nyilvánosságra kerülnének. És a bevételeikből is vissza kell adni a közösségbe.

DE, A LEGNAGYOBB DOLOG A KÖVETKEZŐ:

Mi ezt tudtuk, hogy ezek jönni fognak. Tudtuk, hogy a D.AI.SY token-t piacra dobjuk. De ami még fontosabb volt, hogy akartunk egy olyan projektet, ami nem a hálózatépítésre épül, és csak hype-t csinál a saját közösségének. Mi egy olyan technológiai platformot hozunk létre, ami az egész világban felhasználható lesz.

Pl.: Amikor mi ezt a projektet elindítjuk, már az első napon a CoinmarketCap-en listázni fogják. Az első naptól listázva lesz. Ott leszünk a legtöbb nyílt tőzsdén azonnal. Ez nem valami, ami az MLM-hez lesz kötve, és ami csak a mi közösségünk számára elérhető, hanem egy digitális projekt, ami az egész mainstream-re hatással lesz. Amit mi várunk, hogy csomóan sorba fognak állni, hogy felkerüljenek a platformunkra, mert tudják az értékét. És mekkora érték van abban, hogy stakeljék a tokent, és passzív jövedelmet tudjanak generálni.

A legfőbb cél az volt, hogy találjunk egy olyan fejlesztői csapatot, ami valóban tudja, hogyan kell egy DeFi projektet létrehozni, és úgy adja ki a piacra, hogy semmi köze ne legyen a hálózatépítéshez, és átadja az egész világnak.

Digital Summit 2021-re ami június 11-én lesz, már most 50.000 ember beregisztrált, hogy ott lesz.

Az egész digitális konferencia a DeFi-ról fog szólni. A legnagyobb alapítók itt vannak. Több nyelven is fogják fordítani.

A D.AI.SY a hivatalos szponzora az eseménynek.
Olyan cégek fognak részt venni, mint: Metamask, Netflix, D.AI.SY, Dash, Aave stb.

És ennek semmi köze nincs a hálózatépítéshez.

A D.AI.SY ennek a fő hivatalos szponzora. Hogyan lehetséges ez? Azok, akik ezt az eseményt tartják már évek óta, ők megkeresték a D.AI.SY -t. Szakértők a Defi piacon, és amikor meglátták ezt a projektet, beleszerettek az egészbe. Azt mondták, hogy ez az, amire szüksége van a DeFi világnak. D.AI.SY bebizonyította, hogy van egy olyan modellje, ami működik. Nem csak azt kérték, hogy szponzoráljuk az eseményt és beszéljünk, hanem hogy a platformot jelentsük be ezen az eseményen.

Ez miért is ennyire fontos?

Mert a világon ez most fog történni először. Nekünk, akik már tagok a D.AI.SY -ben, lesz egy lehetőségünk, hogy azok legyünk, akik ebből hasznot fognak húzni. Egy olyan üzletből, aminek semmi köze nincs a hálózatépítéshez.

A világon eddig mindig, amikor megjelent egy token, akkor izolálva volt arra a közösségre, és csak P2P tokenné vált. Csak a piacnak a fellángolása miatt tudott valamit csinálni, egy bizonyos időszakon keresztül. Nekünk ez nem kell. Nekünk egy valós DeFi token kell. Olyan token, ami sikeres lesz.

Felajánljuk nektek a hasznot ebből. Egy exkluzív lehetőség csak a D.AI.SY tagoknak.
ITT KEZDŐDIK IZGALMASSÁ A BEJELENTÉS.

A csapat már bizonyított, mert már elindított pár ilyen sikeres projektet. Pár coinjuk értéke már az égbe szökött. Dollármilliókat fektetünk most ebbe a világmarketingbe, hogy az egész világ lássa ezt, hogy mindenki megismerje a D.AI.SY tokent.

Mi tudjuk azt, hogy, amikor megnyitjuk a tokenunkat a nagy tőzsdéken, az értéke a tokeneknek valóban az égig fog menni.

És mit fogunk csinálni?

CSAK A DAISY TAGOKNAK LESZ LEHETŐSÉGÜK, HOGY MÉG A PIACRA DOBÁS ELŐTT HOZZÁFÉRJENEK A TOKENHEZ.

Olyan discont áron fogjuk tudni megvenni, hogy amikor a nagyvilág megtudja, hogy milyen áron tudtunk hozzáférni, az egész világ féltékeny lesz. Token kiadásnál ilyen lehetőséget még nem lehetett látni, hogy valaki ilyen alacsony áron hozzá tudjon férni, mielőtt kikerül a tőzsdékre. És csak egy közösségen belül van rá lehetőséged.

Az összes tervezett coint gond nélkül el tudnák adni a D.AI.SY közösségen kívül is, anélkül, hogy a D.AI.SY közösség tudna róla, de ez nem a mi célunk. Azért vagyunk, mert a D.AI.SY egy közösségi finanszírozási szerződés. Ez az, amit a D.AI.SY képvisel.

Gondoljatok bele, amikor elindítjuk ezt a platformot, a tokent és jönnek a projektek és megosztják a tokeneket valakivel, az a valaki az te leszel. Az a D.AI.SY közösség lesz. Te vagy az, aki ezt az egész sztorit lehetségessé tetted. És ez a sztori megnyitott számunkra olyan ajtókat, amik még csak a kezdet. És bármelyik újabb ajtó a jövőben megnyílik, az egyetlen gondolat a fejünkben, hogy hogyan használhatjuk fel a lehetőséget úgy, hogy az egész közösség hasznot húzzon.

Ez az első alkalom valaha ebben az iparágban, hogy egy publikus DeFi projekt, ami el fog indulni, az csak egy közösség tagjai számára elérhető.

Hogy fog lezajlani?

Lesz több token eladási kör, ahogy a jún. 11 konferencia befejeződik.

Megnyílik a platform, ahol a meglévő D.AI.SY tagok tudnak venni tokeneket elővételben. (token csomagok lesznek)

Mire a token megjelenik a tőzsdéken és a Marcetcap-on, addigra szeretnénk, ha elérné a token az 5 dolláros árat. Ez a cél. Azok, akik ezt kiadták, és fejlesztik ezt a platformot, ők a tokenómiában reálisan ezt számolták ki.

Az első körben a token kibocsátásnál a Daisy token 10 cent lesz !!!!!

A 2. körben 25 cent lesz a token.

A 3. körben még nincs eldöntve, hogy mennyi lesz, még tárgyalás zajlik.

Örület.

Folyamat:

Ha Pace Setter Gold vagy jún 11-ig, akkor 1%-t az egész market capnak a Daisy tokennek, ami 10 millió token, bekerül a Pace Setter Gold pool-ba. Minden személy megkapja a saját részét ebből a 10 millió tokenből. Ez air drop, ingyen kerül kiosztásra.

A leadership pool-ban ugyanez lesz.

A tokenómiában a tokenek egy részét általában mindig félrerakják marketing célokra. Oda adják szociális influencereknek, vagy híres youtubereknek. A D.AI.SY azt mondja, hogy ezeket a tokeneket, amiket amúgy is marketing célra használnak, adjuk oda a D.AI.SY közösségnek. 10 Millió Daisy token.

Új promóció: Minden jelenlegi tag, aki 4 embernek bemutatja ezt a lehetőséget, és az ő hozzájárulások összesen minimum 1000 $, ők Spillover Bonus Pool-ba bekerülnek. Azért kell 4 ember, mert ha 4-et hozol, akkor te már spill over-t generálsz.

A vezetők úgy döntöttek, hogy kedvezniük kell a D.AI.SY közösség számára azoknak is, akik még kisebbek ilyen értelemben, és még nem értek el nagy szinteket. Ezért, aki spillovert generál a cégbe, ő is meg lesz jutalmazva. Minden ilyen ember kap részesedést ebből a 3. 10 Millió D.AI.SY Pool-ból. Ha 4 helyett 8 embert hozol be, akkor 2x-es részesedésed lesz a pool-ból.

Egy dolgot tudni kell. Csak akkora mennyiségben lehet venni D.AI.SY tokent, amekkora csomagod van.

Ha 100$-os csomagod van, akkor 100 $-ért vehetsz D.AI.SY tokent.

Ha 4-es szinten vagy, akkor 1500$-ért vehetsz tokeneket.

Ez óriási lehetőség azok számára, akik csatlakoztak vagy jún. 11-ig csatlakoznak a D.AI.SY -hez. És hatalmas lehetőség arra, hogy most upgradelj szintet. Nem csak azért, mert az Endotechen keresztül a mesterséges intelligencia kereskedésből nagyobb a hasznod, és nem csak azért mert több Endotech részvényt fogsz kapni, hanem több D.AI.SY tokent is tudsz venni.

Valószínűen az 1-es, a 2-es és a 3-as fázis is napokon belül le fog zárulni, de azt akarjuk, hogy MINDEN EGYES D.AI.SY TAGNAK LEHETŐSÉGE LEGYEN VENNI.

Félre lesz rakva token, hogy minden egyes tag meg tudja vásárolni a saját szintjének megfelelő tokeneket. Nem akarnak senkit kihagyni. Nem akarják, hogy az legyen, hogy a nagy pénzesek azonnal felvásárolják, ezért lesz BIZTOSÍTVA LESZ MINDENKINEK, hogy a saját szintjének megfelelőjen tudjon vásárolni.

MINDEN EGYES MEGLÉVŐ TAG, AKI JÚNIUS 11-IG TAGJAI A D.AI.SY -NEK, ANNAK GARANTÁLVA VAN, HOGY AZT A MENNYISÉGET MEGVÁSÁROLHASSA.

Ha bestakeled ezt a tokent, akkor passzív bevételt fogsz generálni magadnak, és DeFi kamatot fogsz kapni, ha tartod a tokent. És az összes projektből, ami fel fog jönni erre a platformra. Minden alkalommal, amikor egy projekt feljön erre a platformra, te meg fogod kapni a tokeneket és ennek semmi köze nincs ennek az MLM-hez.

Gondoljatok bele, ha csak 1, ebből a 10 pojektből csinál egy világsikert. És te az elsők között leszel, aki kapott abból a coinból. Ezeket a jutalékokat a D.AI.SY közösség fogja megkapni.

Még egy dolog. ha dolgoztok, és szóltok az embereknek, hogy milyen lehetőség van, itt lesz izgalmas a történet. ha valaki 100 dolláros csomaggal van bent a D.AI.SY -ben, ő 100 dollárért tud Daisy tokent venni, annak a teljes értékét megkapja, nem a felét, mint jelenleg a kereskedésben. Mivel ez nem MLM, ezért mind a 100 dollárért vett tokenedet megkapod. PLUSSZ minden egyes token csomag értéke még a jutalomrendszerben kiosztásra kerül USDT-ben. PL. ha a D.AI.SY token elindul június 12-én, könnyen lehet, hogy abban a hétben újabb 150 Millió dollár fog befolyni a daisy-be. Ez hihetetlen lesz. Lesznek emberek, akik abban az első egy hétben több pénzt fognak keresni, mint amennyit egész életükben eddig kerestek. A token eladásból USDT-ben fogsz jutalékot kapni. És ez azonnal okosszerződésen keresztül fog történni instant.

Miután befejeződik a 3 kör a tagoknak, azután lesz a publikus kör, de akkor már jóval drágább lesz a token.

Minden egyes alkalommal, amikor a profit generálódik ezen a DeFi platformon, az a pénz folyamatosan visszakerül a közösség számára.

A Spillover Bonus-hoz a minimum 4 fő, és összesen általuk fizetett 1000 $ holnaptól fog indulni jún. 11-ig. Ha ezt megcsinálod, ingyen is kapsz tokent.