Növelni kell a bevételeket!

2021.01.31

Erre a megállapításra jutottam miután elkésztettem a költségvetésemet. A számok azt mutatták, hogy ha ki akarok jutni az adósságcsapdából és el akarom érni a célomat akkor, nincs más választásom, növelnem kell a bevételeimet.

Tudom, nem csak én szeretnék megszabadulni a forintosított svájci frankos hitel magas törlesztőrészleteitől és a lánctartozásoktól.

Azt is tudom, hogy nem csak nekem jelent akadályt a kitűzött cél elérésében a meglévő adósság.

Ebben a bejegyzésemben a személyes tapasztalataimat osztom meg veled, remélve, hogy hasznot meríthetsz belőle és segít egy jó döntést hozni.

Ez a sztori 2013-ig tekint vissza.

Hogyan lehet több bevételhez jutni?

Néhány lehetőségen elmélkedve kezdtem el megoldást keresni.

El kell adni valamit, az gyorsan pénzt hoz, de mit adjak el?

Túlórázás, másodállás, vagy esetleg a vállalkozás indítása hozna több bevételt?

Internetes pénzkeresés lenne a megoldás?

Vagy egy jobban fizető munkahely lenne a legjobb megoldás?

Esetleg valami más amire még nem gondoltam?

Az akkori körülményeim miatt, az új munkahely keresés mellett döntöttem.

Találtam is olyan munkáltatót ahol nettó 1100 Ft/óra fizetést ajánlatok, ingyenes szállás és munkába járás biztosítása mellet.

A számítások szerint ez túlóra nélkül minimum nettó 184000 forintot jelent. Ez jó ajánlatnak tűnt, mert ekkora összegű fizetés nekem bevétel növelést jelentet 2013-ban.

Sajnos a valóság ettől messze állt, ugyanis:

A munkába állás napján derült ki, hogy csak alkalmi munkavállalói szerződéssel foglalkoztatnak, úgymond a "próbaidő alatt".

A havi tizenöt letöltött munkanap után is lehetett volna dolgozni, de az már nem lett volna bejelentve, így nem vállaltam el.

Mivel a próbaidő alatt a munkámat rendesen elvégeztem, így felajánlták a négyórás munkaszerződés alapján történő tovább foglalkoztatást, háromhavi időkeret összevonással, napi 10 órás munkarendben, minimálbéres bejelentéssel. Ezt az ajánlatot sem fogadtam el.

Döntésem megváltoztatása érdekében a következő szavakkal próbáltak hatni rám: "Ez megy mindenhol, a zsebből zsebbe történő fizetés általános gyakorlat a magyar munkaerő piacon."

Annak ellenére, hogy ekkor az építőipar területén nem jártam sikerrel hiszem, hogy vannak olyan becsületes munkáltatók aki tisztességesen bejelentik a munkásaikat és ki is fizetik azt amit megígértek, csak kitartóan kell keresni, hogy rájuk lehessen találni.

Való világot megtapasztalva tovább léptem, és a listámon második helyén álló internetes pénzkeresés lehetősségeit kezdtem el mérlegelni.

A következő szempontokat figyelembe véve kerestem a céget és az ajánlatát:

Kötetlen időbeosztásban lehessen dolgozni.

Rendszeres és hosszútávú bevételt biztosítson.

Többszintű és motiváló kifizetési terve legyen a cégnek.

Számlaadás nélkül is hozzájuthassak a megkeresett pénzhez.

A cégnek olyan terméke legyen amit én is szívesen megvennék.

A termék az emberek valós szükségletét elégítse ki.

Legyen megoldott a termék kiszállítása.

A termékek ne legyenek túlárazva.

A Google keresési találatok a network marketing világára mutattak.

El is kezdtem követni egy olyan szponzort aki kiemelkedő sikereket ért el az online hálózatépítési szakmába. Rengeteget tanultam tőle. Néhány üzletbe vele tartottam. Így megtapasztaltam, mi az ami működik és mi az ami akadályozza a munkát az MLM-ben.

Eközben folytattam a keresést mert nem igazán találtam meg azt a network marketing üzletet, ami a személyiségemhez közel áll.

Ekkor kerültek a látókörömbe a kriptovaluták. Az első Bitcoin tranzakcióm eredményekén két hónap alatt meg tudtam duplázni a pénzemet. Igaz, nem egy hatalmas összegről volt szó, de az élmény maradandó benyomást keltet bennem.

A blockchain technológia és a coinok témakörében is elkezdtem a hasznos infók gyűjtését, a tudásomat gyarapítani. Ebben az időszakban kaptam meghívást egy egész napos üzleti bemutatóra. Magyar cég kereset olyan embereket akik szívesen végeznének mentori munkát. Én is jelentkeztem. A hálózatépítési tapasztalataimat kamatoztatva fél éven belül 72 személyt meghívtam abba a partnerprogramba és mentorrá váltam. Vizsgát is kellett tenni és forgalmat is kellett generálni. Mentor vagyok most is, de az nem egy MLM rendszer, ráadásul a cégnek még 1-2 év kell, hogy a vízióját valóra váltsa. És ott, nem mindenki álltal teljesíttő feltételek vannak, ezért csak néhányan tudnak pénzt kivenni a rendszerből. A várvavárt fiat pénz kivétre, 2021. 02. 01-én adják meg a zöld jelzést azoknak a meghivóknak és mentoroknak akik bitcoin forgalmat generálnak.

Instant, vagyis azonnal kell az embereknek az ami megtetszik nekik.

Várakozás helyet, átmennek a másik üzletbe ahol gyorsan hozzájutnak ahhoz amire szükségük van. Pénzre van szüksége annak aki a bevételeit akarja növelni.

Én 2021. január 10-én egy olyan program tagja lettem ahol, egy mesterséges intelligenciával rendelkező szoftver termeli a pénzt. És mindennap odateszi a nekem járó részt a tárcámba, amit azonnal elkölthetek, ha akarom.

Ezért úgy gondolom, hogy részemről, vége az internetes üzleti ajánlat keresésének.

Megtaláltam azt az bevételnövelő megoldást amit kerestem

Ha Te is egy igazán profi céget keresel, ahol a bevételek növelésére egy közösségi finanszírozási modell lett elindítva azért, hogy a lehető legtöbb akadály el legyen gördítve a pénzkeresés útjából, akkor tarts velünk!

Ismerd meg az üzleti ajánlatot és keress meg, ha szeretnél egy profi csapatba kerülni. Egy olyan ember segítségével, aki megtapasztalta, hogy adni jó.