Itt egy hasznos eszköz amivel...

Váltsd valóra azokat az álmaidat

amihez pénz kell

Erre minden esélyed megvan, 
csak meg kell értened a Network Marketing mögött meghúzódó elveket.

Miért pont a Network Marketing lényegét kell megértened?

Azért mert ez, eszköz lehet számodra ahhoz, hogy
 napról napra egyre kevesebb időráfordítással egyre több jövedelmed legyen.

A Network Marketing más néven MLM kivezet a kényszerből végzett munka világából. Tudod itt, az áruelosztás egy olyan speciális formájárol van szó ahol, a duplikáció előnyeit egyre növekvő jövedelem formájában mérheted, ha részese vagy ennek a folyamatnak.

Mit jelent ez számokban kifejezve, mit eredményez a duplikáció?

A következő filmjelenet ezt egyértelművé teszi;

A Network Marketing a csapatmunkáról szól és a duplikáció által elérhető jövedelem ösztönző erőként hat a résztvevőire.

A csapatmunka lényege a hatástöbbszörözés, a duplikáció, ez az ami emelőerőként hat, ez teremt anyagi biztonságot.

Ne gondold, hogy ezt csak az MLM képviselői értették meg.

Példa erre Henry Ford autógyára. A tulajdonos jól tudta, hogy ha saját kezűleg gyártja le a T-model autókat, akkor a haszon 100%-át zsebre vághatta volna. Viszont évente nem lett volna képes 2-3 darabnál többet előállítani. Hogy ez ne így történjen, az autók gyártási folyamatára betanította az alkalmazottait, Így sikerül megvalósítania az ideje és tehetsége hatástöbbszörözését. Ennek köszönhetően évente több ezer autót tudott gyártatni, és a világ egyik leggazdagabb emberévé vált.

Ennek az elvnek az életképessége miatt jöhettek létre a multicégek. De ez nem a "kisemberek" nagy lehetősége. Még akkor sem, ha alkalmazottként foglalkoztatják őket!

Hidd el, amennyiben az anyagi függetlenségedet el akarod érni, a hatástöbbszörözés elvét alkalmaznod kell.

A network marketing iparág erre, egyszerű és jól bevált megoldást ad úgy, hogy közben nem kell másokon élősködve, másokat kihasználva építened a karrieredet.

Persze tudjuk azt is, hogy a Network Marketing iparág azért könyvelhet el évről-évre többmilliárdos profitot, mert az üzleti lehetőséggel és a termékekkel megelégedett személyek ajánlás által, segítőkezet tudnak nyújtani az emberi sorsok megjobbítására is.

Ez a tájékozatlan emberek számára utópisztikusnak tűnik, mint ahogy a következő filmrészletben lévő ötlet is;

A jó dolgok továbbadása, a bevált módszerek ajánlása, a tudás megosztása, és a szakmai fogások megtanínttása, mind-mind információ átadást jelent. Mondhatnánk azt is, hogy az "ad tovább mozgalóm" része, de amikor ez intézményi keretek közöt történik, akkor az iskola rendszerek jutnak eszünkbe. Egy olyan rendszer ahol a tanárok a tudásuk megosztásáért cserébe pénzt kapnak. Ezt mindenki természetesnek veszi, arra gondolva, hogy a tanároknak ez a munkájuk, ök az iskolában dolgoznak, tehát jár nekik a fizetés.

A jó dolgok továbbadása, a bevált módszerek megosztása, a szakmai fogások tanítása, mind-mind fontos része az MLM területén dolgozó személyek munkájának is. A hagyományos kereskedelemben dolgozok feladatkörébe ezek alapvetően nem tartoznak bele.

Mivel a Network Marketing esetében több hozzáadott értéknek jelen kell lenni az értékesítés folyamatában, ezét átlagon felüli jövedelemmre lehet vele szert tenni.

Tudjuk ennek a szakmának a társadalmi presztízsét még növelni kell.

Erről az ATV adásában nyilatkozó Herényi Károly a következőket mondta:  

Amennyiben hajlandó vagy felvállalni, hogy egy MLM rendszerben működő cég fügétlen munkatársa leszgyél, akkor használnod kell a siker kulcsát is.

Mi az üzleti siker kulcsa?

A minta a franchise siker receptjéből származik.:

Találj ki egy jól működő és apró részletekig kidolgozott másolható rendszert. Majd add el a rendszer használati jogát és kapj havonta jutalékot az árbevételből.

Ennek az alapötletnek az életképességét jól érzékelteti a McDonald's gyorséttermek hálózata, mely remek például szolgál a másolódás által elérhető eredmények szemléltetésére. Jóllehet, egy vállalkozástípus működtetési jogának az átengedését "eladását" - más szóval franchise jogát - nem az első gyorsétterem tulajdonos, Ray Kroc találta fel, de Ő értette meg a lényeget.

Mi a tanulság?

A siker az egyszerű és könnyen másolható dolgok továbbadásában rejlik. A network marketingesek is tisztában vannak ezzel, ezért e szerint cselekszenek.

Ennek az értékét sokan felismerik és úgy döntenek, hogy csatlakoznak az így tevékenykedő csapathoz. Az MLM-ben ez előre meghatározott hálózati struktúrában lévő kapcsolódási pontokon lehetséges.

Mit mond erről egy korábbi Szociális és Munkaügyi Miniszter Asszony?

Az itt következő videóbol megtudhatod. Kiderül az interjú részleteiből, hogy Lamperth Mónika miért csatlakozott egy MLM hálózathoz:

Az emberek szívesen segítenek egymásnak. Te is tegyél jót az emberekkel. Ad továb a megoldás kulcsát. Ha megvan benned is a segítőkészség, akkor a hálózat építés, ami az MLM lényeges pillére, neked is sikerülni fog.

Ajánlás által, információk továbitásával tudsz saját csapatot, saját hálózatot felépíteni. Ez a sorsodon fordithat, különössen anyagi szempontból igaz ez.

Egy szó mint száz, mostmár tudhatod, hogy a Network Marketing az áruelosztás új formája. Egy olyan üzleti terület amihez, saját magad céljaiért csatlakozhatsz, de nem vagy magadra hagyva.

Konkrétan mit lehet elérni a network marketinggel?

Mit mond erről egy ügyvéd? Miért kezdett ő ezen a területen dolgozni? Mi az ami nehéz az MLM-ben? A következő interjú, választ ad ezekre a kérdésekre is. 19 perces rögzített felvételről van szó.

Neked melyik gondolat volt lényeges az interjúból?

Volt benne olyan rész ami meglepett?

Felismerted a nehézségeket?

Látod az előnyöket?

A válaszaid alapján el tudod képzelni, hogy
ehhez az iparághoz csatlakoz?

IGEN?

Ha igen, akkor kattints ide és hozz egy sorsforditó döntést >>